Guide til danske aktiespil, børsspil og investeringsspil 2015

På grund af det store og til tider uoverskuelige udvalg har AktiePlus.dk lavet denne opdaterede oversigt over alle igangværende og tilbagevendende danske aktiespil, børsspil og investeringsspil.

Du kan både finde gratis aktiespil samt aktiespil med en mindre brugerbetaling.

Hvis du gerne vil have besked når der starter nye aktiespil, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du er bidt af aktiespil og ønsker endnu dybere indsigt i mulighederne, har investorsitet Spekulant.dk lavet en meget omfattende guide til aktiespil med vinderhistorier, tips til aktiespil og meget mere - nedenfor her finder du i første omgang det hurtige overblik...

Gratis aktiespil


Spillet er slutSaxo Bank Tour de Trading 2014

Saxo Bank er på vej med en ny investeringskonkurrence som forløber i 3 uger under Tour de France. Man kan i spillet bl.a. handle aktier, valuta, CFD'er, optioner og futures. Hovedpræmien til den bedste globale trader var i 2013 Alberto Contadors egen specialbyggede S-Works Termac SL4 cykel til en værdi af over 55.000 kr. I 2014 er hovedpræmien et særligt VIP-arrangement for to personer ved World Series racing på Circuit Paul Richard banen i Frankrig. Udover hovedpræmien er der i Tour de Trading indlagt 3 ugespurter hvor man kan vinde forskelligt merchandise. Spillet er internationalt med særlige præmier til vinderne i de enkelte lande, bl.a. kunne man i 2013 vinde VIP-adgang til den sidste etape af Vuelta España i Madrid. Præmien gav adgang for 2 personer til VIP-området, lov til at køre med på på den sidste etape ved ankomsten til Madrid i sportsdirektørens bil, samt en gratis overnatning på cykelrytterens hotel. Saxo Bank Tour de Trading 2014 startede mandag den 7. juli og sluttede fredag den 15. juli.

Spillet er slutEuroinvestor Bull Street Inc.

Euroinvestor er på vej med et nyt realistisk investeringsspil, hvor der kan handles et meget stort udvalg af danske og internationale papirer - alt lige fra aktier, valuta, indeks og råvarer. Der er mulighed for at geare (op til 5 gange) og shorte sine investeringer via CFD-kontrakter. Alle nordiske NASDAQ-aktier vises i realtid. Kurserne fra andre børser vises med 15 minutters forsinkelse. Udover investeringselementet hvor det handler om at skabe det bedst mulige samlede afkast, kører også en parallel konkurrence, hvor man kan opnå point ved at svare på investeringssspørgsmål, invitere andre spillere, deltage i dyster som man selv sætter op mod venner og endelig høste points ved at foretage mindst én handel om dagen. Der er udover hovedpræmien på 100.000 kr. også en række andre præmier, bl.a. præmier til 2. og 3. pladsen samt uge- og spurtpræmier. Euroinvestors Bull Street kørte sin første udgave fra tirsdag den 6. november 2012 til og med fredag den 14. december 2012. Tilmeldingsfristen var tirsdag d. 27. november 2012.

Spekulant.dk har udarbejdet en artikel med flere detaljer omkring Euroinvestors Bull Street
- Læs artiklen her.Spillet er slutProInvestor og Berlingske Business Aktiespil 2013

ProInvestor.com er i samarbejde med Berlingske Business på banen med en ny omgang aktiespil hvor det er muligt dagen igennem i hele fondsbørsens åbningstid at handle de danske C20-aktier, dertil mulighed for at handle et udvalg af svenske og amerikanske aktier. Som noget nyt og for første gang nogensinde i et dansk aktiespil er det også muligt at shorte aktier. Man kan som udgangspunkt handle for max 50.000 kr. ét papir, men der er mod betaling mulighed for at tilkøbe en "all-in" funktion som giver mulighed for at satse hele formuen på ét papir. Mod betaling er det også muligt at nulstille sine porteføljer undervejs, dertil mulighed for at tilkøbe flere porteføljer. Der er er udover hovedpræmien som er et rejsegavekort til en værdi af 40.000 kr. også mulighed for at vinde ugentlige spurtpræmier. Seneste udgave startede mandag den 6. maj 2013 og kørte til og med fredag den 28. juni 2013.


Spillet er slutFyens Stiftidendes, Fyns Amts Avis og Sydbanks aktiespil

Sydbank arrangerer i samarbejde med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis endnu en omgang aktiespil. Som det er tilfældet i de andre Sydbank-baserede aktiespil finder man også her et udvalg af danske aktier og investeringsforeninger, som kan handles dagen igennem. Man får i aktiespillet tildelt 1 mio. kr. hvor der i hvert papir maksimalt kan købes for 250.000 kr. Hovedpræmien er 50.000 kr. skattefrit, dertil pæne præmier til 2. og 3. pladsen. Endelig er der undervejs i spillet indlagt to spurtpræmier. Aktiespillet startede mandag den 31. marts 2014 og sluttede fredag den 9. maj 2014.Spillet er i slutÅrhus Stiftstidendes og Sydbanks Aktiespil

Sydbank har åbnet op for endnu et lokalt aktiespil, som denne gang arrangeres i samarbejde med Nordjyske. Som det er tilfældet i de andre Sydbank-baserede aktiespil finder man også her et udvalg af danske aktier og investeringsforeninger, som kan handles dagen igennem. Der er ingen begrænsninger på hvor stor en del af formuen som kan sættes i ét papir, og det er dermed muligt at øge formuen ganske betragteligt ved rette valg af aktie på rette tidspunkt. Hovedpræmien er 25.000 kr. skattefrit. Aktiespillet startede mandag den 14. oktober 2013 og sluttede fredag den 22. november 2013.Spillet er slutVejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Horsens Folkeblads og Sydbanks Aktiespil

Vejle Amts Folkeblad, Fredericia Dagblad, Horsens Folkeblads og Sydbanks aktiespil startede første gang op i efteråret 2010. Man får 1 million fiktive kroner og skal i løbet af de 8 uger aktiespillet varer, via netbaserede handler forsøge at skabe en så stor formue som muligt. I aktiespillet indgår nogle af Danmarks mest populære aktier, 31 forskellige i alt, dertil 25 forskellige investeringsforeninger. Hovedpræmien er 25.000 kr. skattefrit, dertil en række mindre pengepræmier. Seneste udgave af aktiespillet startede mandag den 21. oktober 2013 og kørte frem til og med fredag den 29. november 2013.Aktiespil med deltagergebyr


Spillet er slutJydskeVestkystens og Sydbanks Aktiespil

Som noget nyt starter JydskeVestkysten og Sydbank nu to årlige aktiespil op, i første omgang om foråret et internetbaseret aktiespil hvor det dagen igennem i hele fondsbørsens åbningstid via nettet er muligt at handle et udvalg af danske aktier og investeringsforeninger. Hovedpræmien var i 2010-udgaven et halvt års leasing af en Mercedes C-klasse-stationcar til en værdi af 79.650 kroner. Det er muligt i aktiespillet at købe 5 porteføljer á 100 kr. hver, hvis man ønsker at øge sine vinderchancer. JydskeVestkystens og Sydbanks internetbaserede aktiespil blev senest sat i gang den 15. marts 2010 og kørte frem til 23. april 2010.

Gældende for efterårsudgaven:
Aktiespillet afvikles over tre runder med hver 14 dages varighed. Seneste udgave igangsættes fredag den 12. september og slutter fredag den 14. november 2014. Alle kan deltage i første runde, mens anden runde er forbeholdt de 1.000 bedst placerede fra første runde. Tredje runde er forbeholdt de 300 bedst placerede fra anden runde. I alle tre runder skal man satse ialt 100.000 kroner fordelt på tre aktier ud af 30 mulige. Den samlede præmiesum er på 155.000 skattefrie kroner. I hver af de to første runder er der en præmie på 10.000 kroner til førstepladsen, mens der i finalerunden er hele 40.000 kroner til vinderen. I Ekstraspillet skal man gætte, hvilken aktie der vil klare sig bedst under Aktiespillets samlede forløb. Alle, der peger på den rigtige aktie, deler 25.000 kr. Omkring 2500-3000 spillere plejer at deltage i Sydbank og JydskeVestkystens aktiespil, og er dermed normalt Sydbanks største lokale aktiespil i Danmark. Tilgengæld er det så også det aktiespil i landet der som udgangspunkt stiller deltagerne mest lige, da investeringsbeslutningen for hver runde skal træffes ud fra lukkekursen på de valgte 3 aktier fredagen før en runde starter.